Superfit - Sportskor med GORE-TEX®, första gå skor, sandaler, tofflor och inneskor
  Fria storleksbyten
 14 dagars ångerrätt
 Fri frakt över 600kr


Superfit

Österrikiska Superfit har verkligen valt ett passande namn. De tillverkar uteslutande barnskor, och just skornas passform och funktion står i centrum. Superfit har mer än 130 års erfarenhet av tillverkning av barnskor, och de har allt från den första 'lära-gå- skon', till tonåringarnas tuffa skor.

Superfit försöker alltid göra barnskor med så perfekt passform som möjligt, och de utvecklar sina barnskor i samarbete med barnläkare och ortopeder. Enligt deras egna undersökningar ger 98% av dessa specialister högsta betyg åt skorna, när faktorer som snörning, tåutrymme, flexibel sula, andningsförmåga bedömdes. Skorna finns dessutom i olika vidder, och många modeller har sedan mer än 30 år tillbaka vattentätt GORE-TEX membran. Superfit använder GORE-TEX® i mängder av olika typer av barnskor för alla tänkbara användningsområden, året om.

Den senaste innovationen i Superfits funktionskor är GORE- TEX Surround Technology. GORE-TEX® skor med SURROUND™ produktteknologi, som håller fötterna torra runt om. Skorna har ett speciellt GORE-TEX® laminatfoder som är integrerat inne i skon och omger nästan hela foten - uppifrån såväl som underifrån. Detta ihop med den öppna sulkonstruktionen ger en sko som är absolut vattentät och andas runtom.Superfit Barnskospecialisten Barnskor