Villervalla

Villervalla handlar om färg och lekfullhet, god kvalitet och skön passform. Om att alla barn passar i alla färger och att det är kul att mixa och matcha! Villervalla gör kläder för glada barn.

Villervallas grundare och VD Hanna Håkansson hade själv drivit barnklädesbutiker sedan 1999 och visste precis vad hon saknade på marknaden. Ett formstarkt unisexkoncept till såväl vardag som fest - i god kvalitet och till ett bra pris. Med egna erfarenheter och en stark vilja genomfördes detta och 2005 släpptes den första egna Villervallakollektionen. Villervalla är Hannas egna varumärke där hon själv designar och driver tre konceptbutiker, en outlet, en webshop samt har närmare 70 återförsäljare i Sverige och över 120 återförsäljare i världen (Andorra, Benelux, Danmark, Finland, Frankrike, Italien, Norge, Ryssland, Schweiz, Spanien, Storbrittanien, Tyskland och Österrike).

Utmärkelser
2010, 2011 och 2012 blev Villervalla utsett till Gasellföretag och fick pris av Dagens Industri. Dessutom vann Hanna Ernst & Youngs pris 'Årets kvinnliga stjärnskott' i Region Väst 2011 samt Veckans Affärers utmärkelse 'Årets Superföretag'.