PENGUIN WINTER JUMPSUIT MOLE, Stl 86-128 Vinteroverall

Isbjörn of Swedens populära vinteroverall till barn har för fjärde året i rad vunnit BÄST-I-TEST kategorin Bästa Premiumoverall 2016. Läs mer HÄR!

Detta är en vinteroverall gjord för att hålla barnet torrt och balanserat när temperaturen går under -5 grader.

Penguin Winter Jumpsuit är gjord av en bluesign® certifierad 2L (lager) material med ett membran på innersidan, vilket ger en vattenpelare på 15.000 mm och mycket hög andningsförmåga 15000 gr / m2 / 24 timmar. Alla sömmar är tejpade och overallen har vattentäta dragkedjor från YKK. Plagget är vadderat med en mjuk och smidig 100% återvunnen stoppning, med högt värme-viktförhållande. Den har en avtagbar och justerbar huva, justerbar midja, böjda ärmar med mjuka innermuddar och böjda ben för optimal rörlighet. Bensluten dras åt för att undvika att de trampas ner och de hållbara gummibanden sätts under fötterna för att göra att overallen sitter på plats.

Benen och ärmarna har också "Grow cuffs", vilket innebär att när du sprättar dem expanderar benen och ärmarna 3 cm i längd och overallen kan användas ytterligare en säsong. Sist men inte minst, den vattenavstötande finishen (DWR) på det yttre materialet är 100% flourcarbonfritt.Tvättas separat i 40 grader.
Använd ej sköljmedel eller blekmedel.

Hundratals snygga modeller av skor väntar på Footway