Säljare till Barnskospecialisten
  Fria storleksbyten
 14 dagars ångerrätt
 Fri frakt över 600kr

Inför 2017 söker vi en heltidssäljare/säljcoach till vår butik på St Eriksgatan 85 i Stockholm. 

Vi växer och en av våra stjärnor går på mammaledighet. Vi söker nu efter en ny stjärna i vårt team.

Som säljare hos Barnskospecialisten erbjuder vi dig en spännande arbetsplats med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. Du ska brinna för försäljning ge våra kunder absolut bästa service och samtidigt ha stor kännedom för våra produkter. Tillsammans med dina kollegor i teamet bär du ansvaret för att skapa goda kundrelationer och uppnå butikens försäljningsmål.

Vi tror att du har erfarenhet inom retail och med fördel inom skor och barnkläder. Det viktigaste är att du har erfarenhet inom service. Erfarenhet av att sälja högkvalitativa varumärken och vet vikten av en hög servicenivå och att alltid ge kunden det lilla extra.

Vi söker dig som vill utvecklas och arbeta med ett högt tempo. Du drivs av att coacha medarbetare, jobba målinriktat och med resultatansvar. Som säljcoach leder du säljarna i butiken, du är den som stöttar och driver dom framåt. Våra kunder stora som små är det viktigaste vi har.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av resultatuppföljning, kan avläsa och analysera försäljningsrapporter samt är van att arbeta aktivt med kampanjer. Du är budget- och resultatinriktad och kommer ansvara för att löpande rapportera till VD.

Du vet vikten av att alltid ge det lilla extra med en utmärkt service som sticker ut. Du är socialt utåtriktad och en person kunderna kommer ihåg, stora som små.

Vår personal är vårt ansikte utåt och därför söker vi nu en person till vårt team.  Vi värnar om att ständigt vidareutbilda vår personal.

Vi intervjuar kandidater löpande, så skynda dig in med din ansökan!

För att ansöka, maila vår VD
 Malin på
: malin@barnskospecialisten.se.

Välkommen!