Tips om barnfötter & skor

När vi ska köpa skor till våra barn, är det ibland svårt att veta om skon sitter som den ska. Barnen är inte alltid så bra på att själva berätta hur det känns.Olika fötter passar olika bra i olika skor.

Här berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig hitta precis rätt barnsko för er! Läs mer

Tips om barn och kläder

Vilka funktioner krävs för olika ändamål? Och hur passar olika funktionskläder ihop med varandra? Ska man ha en tjock eller tunn tröja under? Hur stor ska overallen vara för att räcka hela vintern?

Här ger vi våra tips om hur kan tänka när du planerar köp av barnkläder! Läs mer

Skor - Fyra årstider

I vårt klimat har vi fyra vackra årstider. En utmaning är dock att det krävs lite mer eftertanke vid skoköpen inför varje säsong. Med bra planering kan man rusta sig inför varje ny säsong, med bra skor för varje tillfälle.
Här hittar du våra bästa tips när du funderar på vilka skor du kan behöva! Läs mer

Kläder - Fyra årstider

Kyla, regn, snö och blåst. Lera, sand, is och gräs. Ur-och-skur förskola eller utflykt med dagis. Barnen får ju inte frysa. Eller bli för varma. Men det måste gå lätt att klä dem. Och så ska kläderna kunna tvättas! Och hålla länge….

Ja, hur gör man? Här ger vi svaren! Läs mer

Planera dina skoinköp

Du tar fram förra årets skor ur garderoben, men upptäcker att de är alldeles för små. Och i övermorgon är det utflykt med skolklassen…!
Ta det lugnt. Vare sig du besöker vår webbutik eller någon av våra fysiska butiker, så kommer vi kunna hjälpa dig på bästa sätt. Läs mer

Planera dina klädinköp

Kläder är ibland lite lättare att prova ut än skor. Men varianterna och kombinationerna är fler, likaså de olika materialen. Ofta gör du ett bättre köp när du kan fråga om råd från någon som verkligen kan. Kommer du förberedd, så kan vi hjälpa dig ännu bättre.
Här berättar vi mer! Läs mer

Skovård

Visste du att ett normalaktivt barn går mellan 10 – 20 000 steg på en dag? Detta är ca 3-4 gånger fler än för oss vuxna. För att inte tala om att väta och smuts har en magisk dragningskraft på barnskor….

Här berättar vi hur du hjälper skorna att hämta sig från en tuff dag på jobbet! Läs mer

Klädvård

Många moderna funktionskläder kan upplevas som dyra, men genom rätt underhåll kan livslängden förlängas avsevärt. Kläderna kan då ofta gå i arv och hålla flera säsonger. Vi tycker att det bidrar till ett hållbarare samhälle. Här berättar vi hur du gör för att hålla kläderna i bästa skick riktigt länge! Läs mer