Extrapersonal till Barnskospecialisten 2017
  Fria storleksbyten
 14 dagars ångerrätt
 Fri frakt över 600kr

Inför 2017 behöver vi förstärka arbetslaget med fler säljare till vår butik på St Eriksgatan 85 i Stockholm, inför våra högsäsonger februari-juni och augusti-oktober. 

Vi tror att du studerar och är intresserad av att jobba eftermiddagar och helger främst under högsäsongsmånaderna. Du är social gillar människor, stora som små. Är en bra lagspelare som lätt kan hoppa in i vår verksamhet. Vi tror att du själv är aktiv och vet vikten av bra funktionskläder och skor.

Dina erfarenheter/egenskaper
Du ska brinna för försäljning och drivas av att ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga och du vet vikten av att alltid ge det lilla extra med en utmärkt service som sticker ut. Du är socialt utåtriktad och en person kunderna kommer ihåg, stora som små. Du är en teamplayer och vet vikten av att bidra till en bra stämning i arbetslaget. Du är flexibel, snabbtänkt och har alltid lätt till skratt.

Vår personal är vårt ansikte utåt och därför söker vi nu en person till vårt team.  Vi värnar om att ständigt vidareutbilda vår personal.


Arbetstid
Tillsvidare/projektanställning

Ansökan

Maila din ansökan till vår VD Malin på: malin@barnskospecialisten.se