En annorlunda upplevelse

Att handla barnskor eller matchande funktionskläder för barn på Barnskospecialisten är en annorlunda upplevelse. Det gäller allt från produkter, produktinformation, butiksupplevelse, kundbemötande (både barn och vuxna) och service. Det gäller både för de fysiska butikerna i Stockholm och Uppsala och för vår försäljning online i webbutiken.

Våra kunder, i hela Sverige och utlandet, ska bli nöjda och känna sig trygga med att handla hos Barnskospecialisten. För de som besöker våra fysiska butiker tar vi oss tid för varje barn. Vi mäter skostorleken noggrant, provar och föreslår rätt produkter. Vi ger kunden skötselråd för att få ut det bästa ur varje produkt vi säljer. Ibland har våra kunder fötter som är lite "svåra", med en hög vrist, eller en bred eller platt fot. Vi kan då diskutera fram vilka produkter som ger barnet bäst stöd under fotens fortsatta tillväxt. Ibland refererar vi kunder vidare till de ortopeder vi samarbetar med.


Upplägget i webbutiken ska vara så likt vår service i butikerna, både vad gäller produkter, information och service. Barnskospecialisten var första webbutik att ange innermått på alla skor. Vi gör allt för att även ett köp i webbutiken skall bli så bra som möjligt. Det optimala är dock att föräldrar och barn tillsammans besöker en av våra fysiska butiker för att prova olika modeller och storlekar - då kan vi vara säkra på att vi hittar rätt storlek för just ditt barn.


Barnskospecialisten erbjuder ett brett sortiment av funktionsskor och funktionskläder från de starkaste barnsko-/outdoorvarumärkena. Vi väljer noggrant ut vilka leverantörer vi jobbar med och vilka produkter som vi anser fungerar för aktiva barn i alla åldrar. Barn skall kunna springa, hoppa och leka på ett naturligt sätt med skor och kläder som klarar olika typer av aktiviteter, miljöer och vädertyper.

Vi följer utvecklingen av nya material och tekniker för både skor och kläder. Vi samarbetar med flera leverantörer och bidrar med våra och kundernas synpunkter till utvecklingen av ännu bättre funktionsprodukter för barn. 

Välkommen in till oss!