MR FROG SP SWIMSHORTS NAVY, Stl 92/98-128/134 Badbyxa

Marinblå badshorts med en printad grön groda på vänster ben. Badshortsen har en innerbyxa i mesh-material och resår och knytband i midjan. Tillverkade i miljövänlig och 100 % återvunnen polyester.

? Mini Rodinis logga och information om storlek är printat direkt på insidan av plaggen för att undvika eventuellt obehag från påsydda etiketter.
? Produktion: Tillverkade i Kina

5 stycken PET-flaskor har återvunnits för att göra de här badshortsen.

Dessa badshorts är GRS-certifierade. Det försäkrar att de består av miljövänligt återvunna material, som t.ex. PET-flaskor, kasserade fisknät och gamla kläder. GRS är den strängaste certifieringen för återvunna material på marknaden i dag och innefattar strikta kontroller av framförallt kemikaliehantering och spårning men även arbetsvillkor. Hela produktionskedjan kontrolleras, från råmaterial till färdig produkt. Mini Rodini gör barnkläder och ställer höga krav på långsiktig hållbarhet ? både för naturens skull och för de som tillverkar, hanterar och använder våra produkter. Därför tycker Mini Rodini att det är en självklarhet att säkerställa sina hållbarhetssträvanden genom certifieringar av tredje part.

Utforska alla skor på Footway