HELICOPTER SKI JACKET GREEN, Stl 98-140 Vinterjacka

En cool och vattentät vinter- och skidjacka till barn från Isbjörn Of Sweden. Jackan ger barnen allt de behöver när det gäller prestanda, komfort och detaljer.

Helicopter Ski Jacket är gjord av en bluesign® certifierad 2L (lager) material med ett membran på innersidan, vilket ger en vattenpelare på 15.000 mm och mycket hög andningsförmåga, 15,000 g / m2 / 24 timmar. Alla sömmar är tejpade och jackan har vattentäta dragkedjor från YKK. Jackan är vadderad med en mjuk och smidig 100% återvunnen stoppning med högt värme-viktförhållande.

Jackan har en avtagbar och justerbar huva, en innerficka, ett justerbart snölås på insidan, böjda ärmar, litet liftkortficka och är justerbar i fållen. Ärmsluten har en mjuk mudd på insidan och ett justerbart kardborrband. Ärmarna har också "Grow cuffs", vilket innebär att när du sprättar dem expanderar ärmarna 3 cm i längd och jackan kan användas för ännu en säsongen. Sist men inte minst är den vattenavstötande finishen (DWR) på yttermaterialet 100% flourcarbonfritt.

För bästa resultat vid tvätt så använd ej sköljmedel eller blekmedel och tvätta med liknande färger.
Vi rekommenderar att du använder GRANGERS 2 IN 1 Tvättmedel till denna jacka.

 

Du missar väl inte alla modeller från skor på Footway