FREERIDE SKI JACKET NAVY, Stl 122-158 Vinterjacka

En tuff tvåfärgad och vattentät freeride jacka frånIsbjörn Of Sweden. Freeride Ski Jacket ger barnen allt de behöver när det gäller prestanda, komfort och attityd.

Jackan är gjord av bluesign® certifierad 2L (lager) material med ett membran på innersidan, vilket ger en vattenpelare på 15.000 mm och mycket hög andningsförmåga, 15.000 gr / m2 / 24 timmar. Alla sömmar är tejpade och jackan har vattentäta dragkedjor från YKK. Den är vadderad med en mjuk och smidig 100% återvunnen stoppning, med hög värme-viktförhållande.

Jackan har en längre och lösare passform för den rätta looken. En löstagbar huva, en innerficka och en anordning för Ipod. Ärmsluten har en mjuk mudd på insidan och justerbar kardborre i ändarna. Jackan har ett snölås på insidan, böjda ärmar, liten liftkortficka och är justerbar i nederkant. Ärmarna har också
"Grow cuffs", vilket innebär att när du släpper ut dem expanderar ärmlängden 3 cm i längd och jackan kan användas ännu en säsong. Sist men inte minst, den vattenavvisande ytan (DWR) på det yttre materialet är 100% flourcarbonfritt.

Utrustad med Recco-chip. Att kläder är utrustade med Recco-chip menas att om man skulle hamna i en lavin så ger chippet utslag i så kallade Recco-sändare, när man söker efter människor. I pistade skidbackar finns oftast sådana sändare, men även fjällräddningen har sändare som kan söka efter signaler från Recco.

För bästa resultat vid tvätt så använd ej sköljmedel eller blekmedel och tvätta med liknande färger.
Vi rekommenderar att du använder GRANGERS 2 IN 1 Tvättmedel till denna jacka.

 

Utforska alla skor på Footway