POLAR WOLF 3 IN 1 JACKET BLUE, Stl 116-164 Jacka

Polar Wolf 3-In-1 är en multifunktionell jacka till barn från Jack Wolfskin som har tre olika användningsområden i en och samma jacka!

Skaljackan är vind och vattentät med ett TEXAPORE-membran som har en vattentäthet på 10,000 mm och en bra andningsförmåga på 6000 gr/m2/24h. Den har dragskosnörning nedtill och ett innerfoder i mesh. Vid ärmsluten är det karborrespännen som lätt kan justeras för att hålla snö och väta ute. Jackan har en justerbar och avtagbar huva med skärm. Två fleecefodrade framfickor med både dragkedja samt vind och vattenskydd. Reflexdetaljer på logga framtill, ärmar och rygg.

Den urtagbara fleccejackan fyller sin funktion som ett värmande andralager när det är kallt ute och kan även användas separat. Denna fleece är något tjockare för att jackan ska hålla som vinterjacka och har två framfickor.

Du kopplar enkelt ihop och isär jackorna med en dragkedja och små tryckknappar som man fäster i hällor vid nacke och ärmslut. När du köper denna jacka får du en skal-, en vinter- och en fleecejacka i ett, 3-IN-1.

40° maskintvätt.
Använd ej sköljmedel till dessa plagg.
Tänk på att tvätta dina skalkläder med jämna mellanrum för att bibehålla dess funktion. 
Vi rekommenderar att du använder TEXTIL WASH PLUS, TVÄTTMEDEL och IN WASH PROTECTION, IMPREGNERINGSMEDEL till skaljackan. 
100% Fri från Fluorkarboner.

  

Jack Wolfskin är med i Fair Wear Foundation.

Kika in Footways utbud av skor här